Migająca kontrolka od świec żarowych

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Piter26
    Classic
    • 2011
    • 14

Tapicerka dzisiaj wyprana jutro powtórne pranie i będzie jak nówka. Dzisiaj niestety brak sił po umyciu 2 aut z zewnatrz + 2 prania tapicerki za wiele jak na jeden dzień. Jutro zaprezentuje efekty prac. (gdy je wreszcie skończe i efekt będzie mnie satysfakcjonował)

Oto efekty: http://picasaweb.google.com/11567776...eat=directlink - wynik jeszcze nie jest satysfakcjonujacy (w najbliższą sobote poprawka) ale już widać postepy jedno co mi zostąło to siedziska foteli z przodu do ponownego prania, ale koszta są nieporównywalne. Zabawa kosztowała mnie 19,80 (pianka do tapicerki) 1 litr wody z kranu, 1 piwo i ok 6 roboczogodzin, ale i tak oszczędność spora gdyz w zakładzie na mojej ulicy wycenili usuge na 450 zł i to bez gwarancji efektów wiec sami przeliczcie jaką powinienem mieć stawke za godzine by dojść do tej ceny. Tak jak pisałem w weekend ostatnie szlify. ENJOY!
  • kyniu82
    Classic
    • 2010
    • 10

Witam.
    Mam problem z migającą kONtrolką od świec żarowych w octavi 1.9 tdi.
    Zaczyna ona migać gdy wjade w głębszy śnieg i koła zaczną boksować.

p.s. Swiatła stopu mam wszystkie.
    Pomóżcie

Komentarz

• tryton
      Elegance
      • 2008
      • 935

na pewno to świece a nie czasem ASR

Komentarz

• kyniu82
        Classic
        • 2010
        • 10

Na pewno jest to kONtrolka od świec żarowych

Komentarz

• jad
          Drive
          • 2009
          • 62

Migająca kontrolka świec to błąd elektroniki. Trzeba podpiąć do komputera i odczytać kod błędu.
          To może być coś zupełnie prostego, nawet światło stop, ale w tym przypadku to prawdopodobnie któryś z czujników.

Edit: zobacz tu, piszą mniej więcej to samo: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...f13a722064c950
          Pozdrawiam,
          Jacki

Komentarz

• aisa27
            Classic
            • 2007
            • 30

zobacz czy stop ci świeci, miałem taki sam objaw do wymiany był jakiś czujnik koło pedału hamulca poszukaj na forum ja wtedy znalazłem też się dziwiłem że ma to jakiś związek

Komentarz

• kyniu82
              Classic
              • 2010
              • 10

jednak to był czujnik świateł stopu.

Komentarz

Pracuję...